Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från min son i natt och 18:45 deras tid. Altanen just klar. Bild av sonen Daniel Forslund.


I andanom i Arkansas USA


Då denna bild kom

brast jag i storgråt

placerade mig

på altanen

och i anden

med de mina

och bara njöt

storslaget...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-03 10:05



Bookmark and Share


  Jaseph
Underbart att läsa om denna resa
i andanom!!
2018-04-06

  mare VIP
Bra gjort
mycket fint,
dina tårar
visar på
ett varmt
empatiskt
hjärta!
2018-04-04

  Eva Helene VIP
Längtan och glädje blandat. Fint!
2018-04-03

  Ess VIP
så fint<3<3<3<3
2018-04-03

    ej medlem längre
Förstår din saknad - tur att vi kan förflytta oss mentalt dit vi längtar.
2018-04-03

  walborg
Tur vi har denna mentala kapacitet!!!
2018-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP