Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orättvisorna går inte att dölja eller sopa under mattan

Vem kan blunda för verkligheten
jo politikerna kan och gör ständigt!
orättvisorna är idag så stora att det
inte går att dölja eller sopa undan mattan
allas lika värde bespottas och ogillas
politiker ställer folk mot folk och
fortsätter babbla sina tomma flosker
hemlösheten bara ökar på i sitt omfång
fler och fler äldre hamnar på gatan
deras låga pension räcker inte till
med alla ständigt växande kostnader
de har hjälpt till att bygga upp landet
men när svårigheter angripit dem
får de stå där ensamma i motvind
helt enkelt klara sig på egen hand!
något är galet något har blivit så fel
vi som förut hade det så bra med en
fungerande välfärd för skattebetalarna
men den är borta nu för dem som betalat/betalar
dagligen hörs ilskan över pågående rasering
varför arbeta och betala skatt!?!?!
tala om dårskap på hög nivå och de som
står för detta är ju de styrande politikerna
de har tappat allt förnuft och visar på
att visdom kunskap förstånd inte existerar
deras små reptilhjärnor fattar nada och
ordet empati är utom deras sikt!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-04 10:40



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
BRAVO !!
2018-04-04

  Bibbi VIP
En högaktuell text!
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP