Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I am missing you to death.


Allt är spikraka dagar och sömnlösa nätter
hundratals ord utan meningar
tomhet
ren och skär saknad
för jag
saknar dig
jag saknar dig så inihelvete
och inatt är jag precis som du är precis som jag är kvar
i en stad
där allting är
självbedrägeri
tidsfördriv
och substitut

och jag har dom här tankarna om hur allting brukade vara
innan du blev för stor
för en förort
där det bara fanns jag
och du
lämnade mig kvar du lämnade mig ensam
du tog mig inte härifrån
du blev inte min hjälte twentyfourseven threehoundred and sixtyfive days

och jag blev otrogen
för man ljuger bättre för sig själv än man tror
och jag sa att
jag hatar Göteborg jag hatar Göteborg
jag hatar
att Stockholm tar slut
bortom bakgator
tegeltak
och ungdomsförälskelser är allting
vi kommer att vara
för kanske
kanske kan jag inte fånga dig




Fri vers av pyret
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-06-06 05:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyret
pyret