Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utveckling, utvecklande av kropp

cellerna drar ihop sig
av rädsla
inför det stora
väntande
livet
cellerna drar ihop sig
av de fängslande tonerna
du försöker bemästra dina drömmar
akta dig för att
bråka med det stora
väntande
livet
nej,
bråka så mycket du kan, det är utveckling
jag utvecklas.
i snabb takt, jag hänger inte med
men det får vara så
det får vara
för det är vackert,
det är liv




Fri vers av reminiscenser
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-06 09:37



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
härlig utveckling <3
2018-04-06
  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser