Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina fötter längtar

Inom kort spirar naturens grönska
mina fötter längtar få vandra omkring
i den oändliga doftrika pelarsalen
känna livets uppvaknande lyssna
kvittermusikens olika toner
bli smekt av vårens vind
mot min längtande kind
lägga ögonen på alla små
blommor ur markens gråa
det knakar brakar sjuder
snart exploderar det snart
strålar det av fantstiska färger
paletters underbara skönhet
håller på att erövra ta över
min själ sjunger!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-06 10:37



Bookmark and Share


  aol
Vårlängtande vackert skaldat,
2018-04-07

  morgonstjärna VIP
alla längtar nu
2018-04-06

  Solstrale VIP
Fina ord!
2018-04-06

  Bibbi VIP
Så upplyftande.
2018-04-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP