Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration från min sonhustrus facebook...Bild av Lawona Forslund. Första äggen idag 6.4 fredag...


Ankpoolen i Arkansas USA


Min sonhustrus pappa

gjorde ankpoolen

och skaran utökades

med fyra tjejer som nu

de två tupparna

får slåss om


Inatt kom en underbar video

tagen i nattens mörker

där jag kunde följa upp

stor trivsel och harmoni

i den nygjorda ankpoolen

och jag njuter till max...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-04-06 10:18



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Fint samspel mellan djur och människa.
2018-04-07

  Jaseph
En spännande berättelse!
2018-04-06

    ej medlem längre
Vad roligt med tillökning i familjen!
2018-04-06

  walborg
Härligt med djur - både tama och vilda
2018-04-06

  Ess VIP
så härligt att dom hittade till sin pool kanske redan första natten<3<3<3<3
2018-04-06

  mare VIP
Fint, nu kommer
snart alla barnen ;))
2018-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP