Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror jag gillar det

Jag tror jag gillar det
Du är så hemlig att ingen vet att du egentligen finns
Men du heter väl Kevin
Och du bor någonstans vid Hägersten
Jag vet att du gillar att klä dig i kvinnokläder och kallar dig för Zarah
Men ingen vet något om dig
Och vi sjunger på alla dina melodier
speciellt efter vi har tagit imovane
Mystiskt! Jag tror jag gilllar det!




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-07 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP