Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min penna är på stridshumör!

Politikerna visar att de inte bryr sig
tycker om de som betalat/betalar skatt
de behandlar folk mycket olika och
det är ju i handling det syns vem man är
de är bra på att snacka en massa ord
men de är mest tomma och innehållslösa
som att alla är lika mycket värda
det är bara ren och skär lögn
som så mycket annat som strömmar
ur deras arroganta upplåsta munnar
de piskar folk att arbeta ihjäl sig
och de som är riktigt sjuka
kanske rentav dödssjuk tvingas till
att fortsätta jobba utan någon nåd
försäkringskassan är av ondo
som så mycket annat i dag i detta
förfallna nedgångna sjuka land!
min penna är på stridshumör och bryr
sig inte ett skvatt om vad folk tycker tänker
jag är så vansinnigt trött på alla orättvisor
jag skulle vilja ställa mig på Rosenbads tak
och gorma ut min ilska så att hela världen hör
vet att många håller med och vill heja med i kör
jag har fått nog av flathet naivitet och lögner
mesiga ledare som klapplar viss klientel medhårs
det är en otäck samhällsutveckling och jag riktigt
känner ondskans groteska mörka krafter
fortsätter kämpa för godhetens ljus!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-09 17:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Din ilska är berättigad!
2018-04-09

  morgonstjärna VIP
heja duktig penna du har
stridshumör behövs i dessa dagar
när snart valet stundar.
2018-04-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP