Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inräknas även såsom PåskFisk 5


Mosaik 9 : Ingenstans Mellanting Pingst

 

 
likt värmen mellan påsk och pingst

likt porten mellan pling och plong

likt väntan mellan tick och tack

likt resan genom pick och pack

likt inget genom mångt och mycket

likt innan efter sång och klockklang
 
likt chocken över kropp och själ

likt under över undran all
 
likt fisk i saga genom land

likt andan håller händer här
 
likt nätet mellan ping och pong

likt cowboy före pang och pang

likt spänsten mellan start och spring

likt hingsten under lopp galopp
 
likt backen mellan ned och upp

likt trappan mellan sol och moln
 
likt längtan efter gård och grund

likt änglar genom märg och ben

likt varje slav sin egen kung

likt någon inom vår kultur
 
likt varje slag sin lyckas smed
 
likt skillnad mellan folk och fä
 
likt insekt under peng och pung
 
likt drottning över bling och blink
 
likt pricken över Ö triang...


hörs ingenstans min klang på kling

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 



Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-09 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP