Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pajkastningen är i full gång

Märks så tydligt att det är valår
pajkasningen är i full gång
det svartmålas och vinklas
den ena vill vara bättre än den andre
plötsligt ändrar sig politiker
om saker och ting som förut
varit bannlyst och portförbjudet
de är som vindflöjen som inte vet
vilket ben de ska stå på
snacket går än hit än dit
i mina öron hörs massa skit
snaran håller på att dras åt
tiden håller på att rinna ut
konstigt att inget har gjorts
mycket tidigare när det gäller
ordning och reda trygghet säkerhet
och hårdare koll på vem som
kliver in genom den" öppnade gränsen"
som sagt prata är lätt och det
är politiker mycket bra på att göra
men har man inte så mycket
bakom pannbenet så blir det
som det blivit i mitt fosterland
vem kan blunda för förfallet?
bara den som är naiv dum
totalt hjärntvättad av alla
lögner som pågår!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-09 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP