Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta trallar med fåglarna

Lördag förmiddag i min lilla stad
vårljuset sprider sitt starka sken
vinden bär spår av ljuvlig förändring
doften sprider hopp om ny tid
jag njuter av den rådande stillheten
lyssnar in olika nyanser av musik
dessa toner förgyller min nykläckta dag
kvitter av alla de slag spelar upp
sin årliga härliga frihets konsert
äntligen har isen släppt sitt tag
nu väntar den befriande våren
min själ mår som en prinsessa
mitt hjärta trallar med fåglarna
livet har äntligen vänt blad





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-10 13:21



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ujja så härligt du skriver
2018-04-11

  aol
Så fint skaldat till en så passande vacker bild,
2018-04-10

  limerick
Härlig vårstämning och därtill den underbara formuleringen ”min nykläckta dag”.
2018-04-10

  Bibbi VIP
Sköna ord i vårens tid.
2018-04-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP