Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI HAR TAPPAT BORT OSS I EN FÖRTRALLAT SKOG...*2015*

CI SIAMO PERDUTI IN UN BOSCO INCANTATO*2015*

Giochiamo,ci rincorriamo
come due bambini che si sono persi
in un bosco incantato ...e poi,ci prendiamo
per mano per poter insieme ritrovare la strada
che porta a casa, che abbiamo perso, per la fretta
di esplorare questa magica foresta...che ci ha fatto
dimenticare che prima o poi a casa si deve ritornare
anche se il cuore vuole continuare a sognare e esplorare
i paesaggi del nostro cuore...dove noi due ci siamo
incontrati e innamorati ...due anime gemelle, che hanno
bisogno di stare insieme per stare bene.
Uniti, guariti e finalmente felici, senza paura di essere
di nuovi feriti.

Fri översättnig från Italienska

VI HAR TAPPAT BORT OSS I EN FÖRTROLLAD SKOG...*2015*

Vi leker och springer omkring vilt som två små barn
som har tappat bort oss i en förtrollat skog ...där allt
är mörk och utan ord ...och sen, tar vi varandras hand
så att vi tillsammans, kan åter hitta vägen hem
den vi tappade bort, när vi utforskade denna magiska skog
som fått oss att glömma, att förr eller senare måste man vara
tillbaka hemma ... även om ens hjärta vill försätta drömma
och vandra i det sagolika landskap som finns i Naturens
ljuva rymd ...där vi träffades av ren magi ...två tvillingsjälar
som behöver vara tillsammans för att läka sina själar.
I enhet, friska och fulla av lycka och utan rädsla att åter
känna smärta.





Fri vers av Titti Spaltro
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-10 13:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så vackert italienska språket är
tack för översättningen :)



2018-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Titti Spaltro
Titti Spaltro