Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


WALK ON MY HEART' S DESOLATE FIELDS ... *2018*


WALK ON MY HEART' S DESOLATE FIELDS ... *2018*

Walk on my heart 's desolate filelds
waiting that you may write to me ...
but all I see is yours email empthy sheet ,
and I wonder if you really care for me...?




Fri vers av Titti Spaltro
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-15 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Titti Spaltro
Titti Spaltro