Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FROSTENS TÄCKE...*2018*

FROSTENS TÄCKE...*2018*

Frostens täcke glittrar
med hjälp av solens lykta.
Visar oss vägen in i själen...
där naturen lever, tillsammans
med vårt poetiska väsen,
i enheten, där orden glänser
utan språkmaterialismens
gränser ...fria att uttrycka andens
styrka i det vilda, som naturens
har att erbjuda ...och får oss
att jubla av lycka ...över att
åter kunna flyga in i fantasins
vida hydda där våra drömmar
åter börjar spinna...
Med ordets magiska tråd
kan vi gå långt, om vi bara har tålamod
att vänta på inspiration och sen skapa
med längtans kraft ett tryggt plats, där
dikt och liv lever i harmoni skyddade
av skogens paradisiska frid...




Fri vers av Titti Spaltro
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-27 16:23



Bookmark and Share


  ULJO
Frost. Vackert. Förrädiskt. Jobbigt. Underbart
2018-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Titti Spaltro
Titti Spaltro