Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SPARVARNAS RUS...*2018*

SPARVARNAS RUS...*2018*

Flock av sparvar flyger
till ett träd...landar mjukt
på dess tunna trädkvist
där de balanserar som
tunna löv... gungade av
vindens sus, vilar de en liten
stund och flyger sen iväg
till nästa träd, eller in i himlens
vida väg, för att där flyga i enhet
och skapa en melodi med
sina späda kroppars eteriska musik
eller sjunga en trude-lutt med
sina finstämda läte och bringa
glädje till alla de möter.

Sparvarna ser så lyckliga ut
som om de vore i ett ständigt
rus...kanske för att de får leva fria
i hela sitt liv och göra vad de vill
från morgon till kvällskvist...?

Vem vet vad som gömmer sig
i en liten sparvsjäl ...?

Men sparvarnas syn, har tänt
ett ljus i min inre rymd, där en
längtan för ett annat liv har
börjat lysa upp det mörker
jag vistat i ...och fylls nu upp
av sparvarnas musik, inne i
Naturens heliga paradis...




Fri vers av Titti Spaltro
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-15 11:13



Bookmark and Share


  ULJO
Småfåglar så fantastiskt
2018-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Titti Spaltro
Titti Spaltro