Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FROSTEN HAR ANLÄNT ...*2018*

FROSTEN HAR ANLÄNT... *2018*

Frost beklädda landskap leder oss fram in i Naturens famn, där allt
glittrar av andens lykta och där vi kan vila i ljusets styrka .
Samlar kraft i frusen dagg och i skönheten, där vi kan återförtrollas
av sagoskogens hemligheter...
Finner frid i enkla ting ...som en fågeldrill , en hares blick , ett rådjurs
mjuka skinn, eller bara tystnaden mellan alla ljud...och när vi
lägger oss på kvällen in i de kalla fälten, kryper vi ner in i
den varma sovsäcken och hoppas att värmen återvänder om
vi väntar tillräcklig länge ...så vi kan somna in, och återvända
till drömmens mitt, där alla sagor får ett lycklig slut...




Fri vers av Titti Spaltro
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-26 16:56



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Väldigt kinestetiskt.
2018-11-26

  ULJO
Vackert men besvärligt
2018-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Titti Spaltro
Titti Spaltro