Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto av Titti Spaltro


DET LJUSNAR...*2018*

DET LJUSNAR...*2018*

Det ljusnar...i nattens hydda .
Fåglar börjar kvittra efter mörkrets vila .
En nattfjäril fladdrar omkring nära sovsäckarna
vi sover i...
En bils motor brusar och körs sen kanske iväg till
arbetets hårda värld...
Tunnelbanan är åter igång efter nattens tysta sömn.
En dörr öppnas i fabriken vi sover vid och en polsk
arbetare kommer ut och röker dagens första cigg medan han pratar
med sina kolleger en liten stund...med ett för oss obegripligt språk ...Vi vaknar upp och kan inte somna om, så vi reser oss upp för att möta dagens vackra höst och vandrar sen tillbaka till stan vi kom ifrån...




Fri vers av Titti Spaltro
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-18 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Titti Spaltro
Titti Spaltro