Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FRI HAIKU...2018

Dimma och frost täcker staden
drömmar börjar spira in i min fantasi
skapar sagor med silver blick...

Ligger sömnlös in i "Dröm parken"
omfamnat av frostens kyliga kyss
väntar på morgonkvist...

Strömavbrott i hela byn
vi sitter på ett konditori och
väntar på ljus...




Fri vers av Titti Spaltro
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-29 11:35



Bookmark and Share


  ULJO
Fina haikus med en vardaglig touch.
2018-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Titti Spaltro
Titti Spaltro