Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgiska minnen vid havets solvarma strand

Nostalgiska minnen kommer och går
ett är då jag vandrade vid havets strand
med mjuk solvarm sand så skön för mina fötter
skimmrande snäckor låg och vilade
som jag med glädje plockade upp
Floridas stränder är många och långa
för alltid bevarad i mitt hjärta och min längtan
tiden vandrar livet rör sig framåt
minnena lever fortfarande kvar
så många fina jag bär
ifrån staten jag har kär






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-11 13:58



Bookmark and Share


  aol
Ditt minne skimrar så vackert i din så fint berörande dikt,
2018-04-11

  morgonstjärna VIP
vackra minnen lever i hjärtat kvar
de är grunden vi vilar dagen emot
oavsett vilka minnen vi har
det kan vara havet
utsikten över natten
det kan vara handen du
håller kär
alltid finns minnet där.

2018-04-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP