Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En viskning av dig

Tankar följs med en viskning av dig,
där varje viskning drar mitt försvar.
Ett försvar i vacklande timma,
var gång mina känslor jag bedrar.

I gränslandet mellan svart och vitt,
är jag försatt utan önskan eller vilja.
Famlande i ovisshet och i längtans börd
med dagern blott sprungen ur ett ja.

Ett svar med en följd ingen kan förutspå
men drömmas en tusende gång.
En dröm där varje viskning får liv
och spirar uti vacker sång.

Där möts vi för att aldrig skiljas,
för att ge varann det vi saknat.
Ge trygghet och kärlek vi stundom minns
som spillror från ett liv vi försakats.




Fri vers av Krister O
Läst 390 gånger
Publicerad 2004-10-06 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krister O
Krister O