Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bort med den hemska jante, bort med människoförtryck, bort med all instängdhet, ingen ska förminskas eller torka till ett russin, alla har rätt att få vara en saftig vindruva!


Frihet är att få blomstra på sitt eget sätt

Låt vinden blåsa genom ditt hår
vidga dina vyer och sopa bort instängdheten
låt din inre styrka visa vägen till frihet
låt inte de elaka krafter som finns
få trycka ner dig i skosulorna
( där doftar det rent ur sagt skit
och den lukten gör väl inte någon glad )
i alla fall inte mig och den som försöker
kommer inte klara av att göra denna handling
jag stegrar mig som hästen och skrämmer bort
min inre tigrinna tillåter inte detta
hon kan visa sina framfötter då det behövs
respekt är ett ord hon upphöjer och lever efter
den som inte har får passa sig för henne
ingen har rätt att förpesta någons liv
ingen har rätt att tala om hur man ska leva
ingen har rätt att förminska någon
alla människor är unika i sig själv
alla är konstverk skapade av skaparen
frihet är att få blomstra på sitt eget sätt
vi är alla olikfärgade blommor
som har rätt att blomma!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-14 23:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2018-04-15

  aol
Kram så sant skrivet och bra rutet Mare.
2018-04-14

    Ken Cassel
Fint mare :-)

Kram..
2018-04-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP