Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min kära sonhustrus i Arkansas fb Oppelo, USA : "Isaac made my lunch ?? how sweet is that."


Sandwich i Arkansas


Så rörande

att beskåda

för längtande

farmor i Sverige


Ville så gärna

vara där och

se barnbarnen

växa upp och...


hitta på saker och

ting i vardagen

till glädje för

mor och far




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-12 18:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tråkigt att avståndet är så stort...
2018-04-21

  mare VIP
Gulligt gjort
jag förstår din
längtan..
2018-04-18

  Eva Helene VIP
Rörande, i längtan skrivet!
2018-04-14

  Ess VIP
<3<3<3<3
2018-04-13

    ej medlem längre
Förstår att din längtan är stor!
2018-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP