Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prinsessan fick sin prins


Nu seglar ni två hand i hand

Tiden vandrar på så snabbt
känner som det var igår
ert bröllop var så gudomligt
vacker brud med lockigt hår
ser ut som en prinsessa
hennes ögon guldbruna är
så fin att lägga blicken på
ett kärleksfullt hjärta bär
min tacksamhet den flödar
min son har seglat i hamn
där stod hon och väntade
med vidöppen varmaste famn
kärleken förde er samman
nu seglar ni två hand i hand
genom livets olika vågor
ihopsatt av rödaste band





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-14 09:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbart.

Gläds med Dig.
2018-04-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP