Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina älskade barn såg dagens ljus i Florida, nu är de stora


Halva mitt hjärta finns kvar i Florida

Halva mitt hjärta finns kvar i Florida
så många år som jag bodde i den
vackra bedårande solskensstaten
lever fortfarande och mycket starkt kvar
ibland känner jag mig kluven och jag
kan verkligen förstå människor
som lämnar sina hemländer och
kommer hit för att leva på annat sätt
den som inte gjort kan aldrig riktigt förstå
jag lämnade mina stora familj i Sverige
och var tvungen att följa andra lagar regler
men det var inte svårt utan bara berikande
så mycket jag har med i mitt bagage
så många berättelser som finns att berätta
äventyren var många och spännande
så självklart att man förändras som människa
inte alla förstår eller är intresserad av att lyssna
kanske den svenska avundsjukan gör sig synlig
ibland upplever jag så men tänker att de vet inget bättre
mina erfarenheter har gjort mig stark
och det kan ingen ta ifrån eller sudda ut
jag älskar Amerika och jag älskar Sverige
men jante tycker jag mycket illa om
den får inte någon plats i mitt liv
jag fortsätter älska olika!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-14 12:29



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Du får gärna ta med mig dit någon gång, mare

Kram :-)
2018-04-14

    Runsaasti täytettä
Dina ord visar på berikande, icke destruktiv, rörelse över gränser. Och om en fungerande integration.

Detta goda exempel lyser i klar kontrast till nutidens dominerande dysfunktionella mörker.
2018-04-14

  Bibbi VIP
Förstår Dig till fullo efter mina år med familjen i Amerika.
Där kunde jag lägga av det svenska tungsinnet och bara njuta.
2018-04-14

  Fulbergarn
jag har aldrig bott i nått annat land, men Jante bör förpassas
2018-04-14

  aol
Gillas tack vännen för att du delar med dej verkligen intressant att läsa,
2018-04-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP