Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra själar skulle dricka havets oändlighet

Du och jag på vandring
vi skulle till det doftande havet
dina steg ökade ju närmre vi kom
plötsligt såg jag en vacker bild
din ryggtavla i grönskans
färska nymålade pelarsal
det skulle bli många fler
på klipporna vid stranden
där våra fötter utan skor
skulle erövra varma ytor
uppleva frihetsvinden
våra själar skulle dricka
havets oändlighet





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-15 11:22



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
oj så vacker text och bild! kram <3
2018-04-15

  Bibbi VIP
Så fint.
2018-04-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP