Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man får

och man får
dö lite ibland
träden slår ut sina blad nu,
det känns i dina ögon,
i ditt hjärta
klådan, smärtan
och man får
dö lite ibland
för det kommer att göra ont
och jag kommer att behöva ringa dem igen
och igen
tills dagen då jag inte ringt på månader

det är som om tårarna lever i deras ögon
även fast de borde vara mina,
men
man får
dö lite ibland
bara man återvänder igen
jag
lovar




Fri vers av reminiscenser
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-16 20:06



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
erinran
som på vilsna vindar buren
gungar silvergräset
genom regnets blåa flor och väta
Allt står så vackert
bland nyponsnåren
som en visa att nynna
O sena vår, så tyst bakom
ögonhåren du vaknar.



2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser