Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är absolut inte omtyckt att gå emot, att ha en helt annan uppfattning än pk, då blir man påhoppad jagad anmäld ibland även hotad och självklart hatad, yttrandefriheten håller på att suddas ut.. diktaturstyre är mera omtyckt..


Älskar styra med järnhand

Ilskan pyr under folks yta
de redan höga skatterna
räcker inte till utan det behövs
ännu mer för att tillfredsställa
de extremt stora utgifterna!
politiker behandlar de betalande
som slavar och tvingar dem betala
för en massa saker de inte gillar!
tvångets piska viner i luften
den lilla så kallade ledaren
bara älskar att jaga tvinga styra
sina invånare med järnhand!
dårskaperna är så många att det
skulle ta lång tid att skriva ner..
orättvisorna bara växer och det
går inte att sopa under mattan
fattigdomen ökar bland befolkningen
hemlöshet börjar bli vanligt
vård och omsorg sjukvård skola
är under all kritik och fallerar
det kommer bli värre sägs det
hemska fruktansvärda utveckling
den känns som ren och skär ondska
inte konstigt folk mår dåligt
att ångesten ökar även självmorden
detta kommer inte att hålla
det förstår den som har alla hästar hemma
men det verkar som politiker
inte har några alls och är i min
och MÅNGA andras mening
fullständigt oförmögna att leda
det märks ju solklart!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-17 09:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Utvecklingen i landet är för bedrövlig och mycket mycket sorglig. Mitt hjärta gråter floder:-(
2018-04-19

  Bibbi VIP
Svarar privat.
2018-04-17

    Runsaasti täytettä
Verkligheten i det Nya Sverige är den bästa av alla opinionsbildare.

Allt fler upptäcker att vårt land inte styrs av landsfadern Tage Erlander.
Den nya brottsligheten, det nya förtrycket mot kvinnor och barn. Det hade aldrig Erlander tolererat.

Det vi ser hända med vårt land är helt självförvållat och ingen slump.
Okritiskt traditionsröstande leder ofrånkomligen till degenerativa politiker uppbackade av en journalistkår som lämnat sin yrkesetik bakom sig.

Utmärkt skaldat.
2018-04-17

  Solstrale VIP
Galloperande politiska viljor som slår ned medborgare med egen röst, en klen tröst, är att det är val i höst, ska ta skriket ur mitt bröst och vråla för allt man som människa inte ska behöva tåla.

Bra rutet av dig!
Så ska man göra - säga ifrån!
2018-04-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP