Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkte att jag kanske skulle bli politiker

Tänkte att jag kanske skulle bli politiker
vem som helst verkar kunna bli det
får man bara in en fot så väntar större lön
oavsett vad som kommer ur munnen
en del pratar helt enkelt en massa skit
beslutar om fullständigt galna grejer
men det verkar inte spela någon roll
deras löner ökar på i storlek ändå
även avdrag förmåner tillägg ingår
skrämmande att höra se vilka politiker
det finns idag och som bestämmer över
invånarnas huvud utan att lyssna på dem
lögn vinklingar flosker är egenskaper
som de flesta bär och serverar ut i ord
så varför inte bli politiker och få det
bättre ekonomiskt så man slipper
arbeta ihjäl sig på låg inkomst
och slita för allt större skatter!
finns bara ett problem och det är
att jag inte kan ljuga lura mina väljare
att vara sann emot mig själv och andra
är en egenskap jag bara måste följa
så vi får se vad som händer i framtiden
kanske står jag då i talarstolen
och snackar sanningens budskap
retar gallfeber på lögnhalsarna
rör om i deras klappa medhårs gryta
de skulle bli så vilsna att de inte
visste vart de skulle ta vägen
ty låter man lögnen leda ens hjärta
tappar man fotfästet då sanningen avslöjar
och det är en stor framgång seger ;))






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-20 11:22



Bookmark and Share


    Runsaasti täytettä
Vilken annan yrkeskår kan misskreditera sina uppdragsgivare med bibehållen lön?

Välformulerade tankegångar du bjuder på här.
2018-04-20

  Bibbi VIP
Jag skulle verkligen uppskatta om Du kom i talarstolen.

Bara sanningen kan göra oss fria.
2018-04-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP