Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själ andas oändlig frihet

Nu doftar jag frisk syrerik luft
känner våren träda in genom öppet fönster
lyssnar till lärkans vackra drill
mina tankar får vingar och
som en örn svingar jag mig högt
min själ andas oändlig frihet
inom landar jag på en bergstopp
och blickar ut över höjdernas utsikt
och ser på hur livet vaknar upp
hur grönskan spricker ut i färskaste blad
ihop med nyaste blommande paletter
äntligen kan mina lungor andas vår
äntligen kan mina fötter snart gå utan skor
längtar till strandens mjuka sand
längtar till skogens vildvuxna mark
längtar att få vandra på stigar små vägar
snart är min längtan äntligen besvarad
då kommer jag krama den hårt ömt
pussa och välkomna den in min famn






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-21 09:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En ljuvlig känsla i din vackra dikt...jag njuter...
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP