Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:)


y.a.m

 

vi gör poesi i köket

på köksbänken

du och jag

du har byxorna nere vid anklarna

och jag har inga kläder alls

vi är så jävla bra

på att göra kökspoesi

du och jag




Fri vers av volatile
Läst 928 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-06-06 20:56



Bookmark and Share


  Albert
den här vågar jag inte kommentera
men spara den vill jag :-)
2007-04-06

  Karvo
Roligt och snyggt! Jag gillar den!
2007-02-22

    seymour
Oh my god...
2006-06-18

  Bump
yeahyeah och hahaha.
2006-06-14

  Fröken Barbarén
Åt helvete med alla kylskåpsmagneter i vitt och svart, svart och vitt; denna förmedlar svart på vitt hur det skall diktas i köket!
2006-06-08

  mb74
mmmmm,låter som ett bra reccept:))hahahaha,bra skrivet:)
2006-06-07

    ej medlem längre
Fyyyyyy faaaaasen! I love it! I just f-ing love it!

Det här är vad som smakar bäst.
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile