Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett återbesök


Vårhaiku

En tussilago

vårsol i dikesrenen

värmer vandraren




Bunden vers (Haiku) av limerick
Läst 402 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-04-22 09:28



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Moder Sol får konkurrens
av en sol som inte bränns.
2018-04-25

  Lena K Nilsson VIP
Glad blir man av att se dessa små solar i vägkanten. Fint skrivet!
2018-04-24

  Marita Ohlquist VIP
En underbar blomma, lyser som en sol i fjolårsgräset!
2018-04-23

  DavidM VIP
Läsning som värmer.
2018-04-22

  aol
Underbar vårlig haiku blev glad av den.
2018-04-22

  J-M
Fint vårlig.
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick