Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lindar sig om ditt lillfinger sen hugger den

Sanningen arbetar intensivt
med att avslöja lögnens agenda
för folk bakom ljuset
vilseleder dem in på krokiga
ojämna skrämmande vägar
lögnen är en smilande och
mycket farlig men även listig orm
den lindar sig om ditt lillfinger
i slutändan tar den hela
din hand och hugger till
slukar hela din själ
utan att ha insett faran
är du uppäten slukad
ner i giftig mörk mage
precis så fungerar den
den manipulerar sina offer
mycket inställsam och
den lurar precis överallt
var uppmärksam och
passa dig för dess käft
sanningen älskar att
täppa till den rejält!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-23 12:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med till fullo!
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP