Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåsippan

Under ytan av snö en liten knopp ligger gömt.
När solensstrålar leker den minns vad den drömt.

I solens lekande strålar försvinner rädslan av att dö.
Täcket av kristall smälter när det blir tö.

Regnet väcker både knopp och blad.
Ty våren har väckt blå blommor med ett bad.

När de första bladen lyser blått.
Var människa snart glömt den gråa tiden som gått.




Bunden vers (Rim) av Sandra Dahlberg
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-26 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Dahlberg
Sandra Dahlberg

Mina favoriter
Falska Vatten.