Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

Svalor leker i himlen den blå.
Svalkande vindar över marken går.

Kvittrande i träd och snår.
Glittrande i käras ögonvrår.

Livets väg är slingrig och svår.
Sommaren känns skön efter vinter och vår.




Fri vers av Sandra Dahlberg
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-26 15:07



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Tycker texten flyter bättre om man tar bort ett litet t i sista raden;

"Sommaren känns skön efter vinter och vår"

Härligt livsbejakande du skaldar!
2018-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Dahlberg
Sandra Dahlberg

Mina favoriter
Falska Vatten.