Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära

Natten sakta sänker sig.
Tankarna fulla av dig.

Himlen bländar med färger av ljus.
De yngsta snusar i vart hus.

Drömmarna flyter bort.
Sommaren är alldeles för kort.

Kvälls solen sänker sig ner.
Du famnar om mig mer.

Lätt ballongen sväva.
Våra drömmar allt mindre kräva.

Min älskade tänk att vi fortfarande kära.
Drömmen är sann, att vi har varandra så nära.




Bunden vers (Rim) av Sandra Dahlberg
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-27 15:40



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning till kärleken och livet!
2018-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Dahlberg
Sandra Dahlberg

Mina favoriter
Falska Vatten.