Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sänd ut dina himmelska änglasoldater på gatorna

Herre hjälp befolkningen i mitt fosterland
skydda människor från olika sorts attacker
det känns som det är en krigsföring emot
folket som byggt upp välfärden och alla som
arbetar betalar skatt och gör rätt för sig
som följer lag och ordning och visar respekt
något har blivit fel så fel och man undrar
varför politiker tillåter vandalismens fula
hemska onda påhopp på alla fogliga snälla?
Herre du ser bakom alla kulisser och vet om
vad som sker i det fördolda mörkrummet
att krafter som inte är goda är på offensiven
är uppenbart och den verkar bara bli mer
och mer aggressiv i sina vulgära upptåg
detta är allvarligt och man riktigt känner
hur marken under fötterna vibrerar skakar
Herre jag ropar till dig att du ska rädda oss
kom med din heliga eld och förtär ondskan
du som har all makt i himmel och på jord
låt din glöd av kärlek falla över hela mitt land
skölj bort mörka krafter som vrålar onda ord
som bara förstör och river sönder människoliv
du godhetens fader som strålar av ljus och sanning
sänd ut dina himmelska änglasoldater på gatorna
låt dem patrullera precis överallt och beskydda
hjälpa leda folks steg till trygghet säkerhet






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-27 12:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Herre jag ropar till dig att du ska rädda oss"

Amen!
2018-04-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP