Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårarnas väg

Själen känns trött
kroppen är uttråkad
tårarna vill dräneras
men har tagit slut

Strila nedför min kind
jag ber er förlorade tårar
då de brända brevpappren
blåser bort i stormen

Förrådet är förtvivlat
och behöver feedback
gråten har rest sig
men kan inte överleva

Själen synar verkligheten
men finner inga tårar
de svåra stunderna
övergår aldrig till nyanser

Rinn i ren förtvivlan
så själen får vila
och kroppen hitta spår
till bortglömd längtan

Låt önskebrunnen söka
svaren på listiga frågor
och nätternas stjärnor
ge svaren nya nyanser

Själen känner trötthet
kroppen är utplånad
tårarna hittar nya vägar
för de kan aldrig ta slut

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 405 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-11-29 17:44



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Väl skriftat om att gråta, och det viktiga i det.
2023-11-30

  Blomma-Stjärna VIP
fin dikt som påminner mig om att det är viktigt att hålla känslolivet levande, inte vara rädd för att låta tårarna rinna... inte vara rädd för att önska, söka och finna! Tack!
2023-11-30

  La Magnólia VIP
Fin beskrivning som griper tag i hjärtat. När sorgen är som störst är det svårt att hitta nyanser. Tårarna tar slut... och ändå inte.
2023-11-29

  louisegirl
Känner av inlevelse i dina ord!
Fint!


2023-11-29

  Maria Sundelin VIP
Talande
2023-11-29
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO