Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
frihet


mönster

faller tillbaka på ett mönster som jag nyss tagit mig ur.
sätter ner mina döda rosor i en vas som vattnet rinner ur.
ser på mig som ett minne för livet
jag kollar i spegeln och ser tillbaka på alla gånger jag togs för given.
diamant tårar rinner ner och gör mig rik på nånting jag redan är miljonär i
jag slår mig lös ser ner på er och känner mig fri




Fri vers av Gabriella Wiman
Läst 194 gånger
Publicerad 2006-06-07 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabriella Wiman
Gabriella Wiman