Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trollkonstnärens bröllop


det var magi
då fröken svensson

förvandlades till fru westlund




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 1310 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-06-10 09:47



Bookmark and Share


  MonaLisa
Vilken härlig känsla du förmedlar! Grattis!
2006-06-12

  Myself
stort grattis,håll om och håll kvar.
2006-06-12

  Ola Rydberg
titeln gör grejen
och grattis till tjejen !
2006-06-11

    Zazzo
Haiku?
2006-06-11

  DanSan
*

Nä men shit så underbart haikat!!!

Tack för den Hans!!!

All lycka till er!!!

MVH Dan


*
2006-06-11

  Andasin
Härligt!
Många gratulationer till er båda!!
2006-06-10

  kath
that is great magic..............

may you live long and happy

hip, hip hurra
2006-06-10

  Anders P VIP
varma gratulationer. Må magin hålla i sig
2006-06-10

  himlens hemlighet VIP
*skål för brudparet!!!*
2006-06-10

  Last Word Spoken
Magisk haiku! *ler*

Grattulationer och lyckönskningar,
kanske en liten bild snart i galleriet
på det vackra brudparet? :))
2006-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP