Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De ska inte tro att de kan skrämma folk till tystnad

Doft av diktatur ligger över mitt fosterland
politiker vill att den ska få breda ut sina
instängdhets vingar fylld av hårdhet och kyla
friheten är verkligen motarbetad och under attack
men en sak ska de ha klart för sig och det är
att svensk yttrandefrihet gäller och ska gälla
de ska inte tro att de kan skrämma folk
till tystnad under deras diktaturpiska
istället får det bara en motsatt effekt
ju mer de hotar stänger av och blockerar
ju mer höjs rösterna emot detta beteende
aldrig att de slutar stoppar läggger av ger upp
de blir bara starkare och starkare och starkare...
att ha en åsikt som inte går etablissemangets väg
är absolut inte välkommet, för säger man sanningen
avslöjar mörkläggningarna så får man sig en rejäl känga
förresten på tal om skor så får ju fröken annie
nu massor av paket som är fyllda med högerskor
jag önskar henne smaklig måltid!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-30 09:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåder!
2018-04-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP