Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet ropar på mig, befria dig från dessa tjuvar

Frigör mig mer och mer och mer
från människor som inte lyssnar in
de som är lite självgoda och tror
sig bära svar på en massa grejer
dessa människor verkar inte så
intresserade av andra utan mest
sig själva och vad de har att säga
väldigt egocentrerade och mycket
själupptagna med vad de gör lever
hur de tillbringar sin tillvaro och
vad som händer och sker med sitt
de är inte kul att hänga med dessa
man får inte ut så mycket utan det enda
som sker är att man blir utmattad
de stjäl så mycket energi ur ens kropp
att när de väl är ur vägen inser man
att man gör allt i sin makt för att slippa
umgås vara nära deras utstrålning
så det bästa är att sopa bort dem..
inte låta dem får stjäla ta ifrån energi
jag vill inte ha dem i min närhet
hellre ensam än med "dessa tjuvar"
känns härligt att komma till insikt
man ska passa sig för människor
vilka man umgås omger sig med
livet ropar på mig, befria dig!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-30 11:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Exakt.

Energitjuvarna måste jag till varje pris skaka ifrån mig.
2018-04-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP