Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En jättestor vision av färger

Någonting!
Fader och moder sammlar kottar!
Säg mig varje gång det krullas nere i sömnen!
Arrangera!
Jag önskar att du inte ser alla mina färger
Jag lämnar dem efter mig!
Varför?




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-01 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP