Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det räcker nu

Det räcker nu
Du har skickat 6 nya meddelanden på en kvart
Jag orkar mer
Kom igen
Och jag hoppas kaninen får på sig hatten i tid
För det börjar bli bråttom nu Liksom
Rastlöshet och överenergi
Jag kan hjälpa dig skriva en ny låt
Men när jag var ung ville jag ut i världen
Nu känns det som det här råtthålet börjar bli mitt hem
Jag får ordning och reda och framförallt DuntäckeRo
RO
Ro
Ro




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-01 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP