Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rösten som heter Saknad

Saknar dig
Väldigt mycket
Saknar din italienska brytning när du försöker prata på Engelska
Saknar maten, den försöker jag återskapa varje dag
Saknar Dig




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-01 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP