Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Höga Visan som högaktuell i sen och mör tid innan Brudgummen kommer och hämtar sin dyrköpta brud. Inspiration Höga Visan 1:2,4


Låt Honom kyssa mig


Låt Honom kyssa mig

med kyssar av sin mun

för Din kärlek

är ljuvare

än vin


Ta mig med Dig!

Kom, vi skyndar oss!

Kungen tar mig med

in i sina kammare


Snart är Han här

Snart är Han här

Snart kommer Jesus igen!




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-01 16:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackert!
2018-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP