Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåta

Värmande blickar
Vackra flicka
Ska du våga berätta
Känns i hjärtat
Överallt din röst
Hugger i ditt bröst
Fri från alla burar
Rivit alla murar
Lever med dina demoner
Utan svar på alla frågor
Du hade svar på livets gåta
Aldrig glömma att förlåta




Fri vers av Lidde
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-02 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde