Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katterna berättar hemska sagor på natten

Den första katten är svart och han berättar en saga som får Edgar Allan Poe att verka vara en mysfarbror
Och den andra katten är vit och han berättar en saga som är så hemsk att mössen får huggtänder
Katterna berättar hemska sagor på natten
Nästan ingen hör dem
Men jag hör dem tydligt
Katterna viskar och gör lustiga ljud




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-04 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP