Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är den du vill vara

Du är den du vill vara
Den samhället inte klarar
Följer inga normer
Du är unik i ditt slag
Sticker ut bland andra kopior
Inte rätt du dig i något led

Du är den du vill vara
Långt ifrån accepterad
Du går mot strömmen
Det du tror är det som är rätt
Du bestämmer själv

Du är den du vill vara
Klär dig i svart
För att bevisa att
För du är den du vill vara
Så alla andra kan bara fara




Fri vers av Lidde
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-05 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde