Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som skulle vara vi

Du slet mig isär
Allt vi byggde upp tillsammans
Allt som var vi
Vindarna blåste åt fel håll

Drömmar som gick upp i rök
Hemligheter som avlöste varandra
Murarn vi återskapade inför varandra
Sten för sten är tillbaka

Är ett slott mellan oss nu
Vi lever på varsin sida
Du med det perfekta jobbet
Jag alltid med drömmarna om nåt mer




Fri vers av Lidde
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-06 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde