Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slarva med orden

Slarva med orden
Mina händer darrar så jag har svårt att hålla i mobilen
Likaså i gitarren
Allt jag kan göra nu är att skriva en dikt
Det känns som jag äntligen hittat mig själv
Vad det nu innebär
Slarva med orden
Det ligger ris och curry på golvet
Jag vet att jag borde städa
Det är så mycket, massor med saker man borde göra
Tinar en torsk och tänker på någon som sa något på tv om att man inte borde vara försiktig med dikten
Att liksom behandla dikten illa och inte värna så mycket om dess stolthet - det är något riktigt bra
Slarva med orden
Jag sitter ner när jag urinerar





Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-06 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP